top of page

Werken bij Kadress & Rubels

Als jong en dynamisch bedrijf in volle expansie zijn wij steeds op zoek naar interessante profielen. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Ben je net afgestuurd en heb je nog geen ervaring? Misschien hebben we voor jou ook een leuke job als assistent dossierbeheerder. Neem zeker contact met ons op.

Dossierbeheerder

In het bruisende Boutersem staat KADRESS & RUBELS, een groeiend accountantskantoor, te popelen om haar team uit te breiden. Ons divers cliënteel, variërend van vennootschappen tot bedrijfsleiders en vrije beroepers, vertrouwt op ons voor een vlekkeloze boekhouding, administratieve ondersteuning, en deskundig fiscaal en juridisch advies.

 

Jouw Rol: Dossierbeheerder met Ervaring

Om ons team te versterken, zoeken we een enthousiaste dossierbeheerder met de nodige ervaring om boekhoudkundige dossiers van A tot Z te beheren. Van gegevensinvoer tot fiscale aangiftes - jij bent de expert die het overzicht behoudt en onze cliënten helpt groeien.

 

Wat wij bieden

Uitdaging en Verantwoordelijkheid: Een boeiende job waarin je wordt uitgedaagd en de verantwoordelijkheid krijgt om het verschil te maken.

Moderne Werkomgeving: Geniet van een aangename werkomgeving in onze moderne kantoren, waar ruimte is voor creativiteit en samenwerking. En ja, we hebben koffie die zelfs de meest slaperige boekhouder doet glimlachen.

Opleidingsmogelijkheden: Grijp de kans om jezelf te blijven ontwikkelen met diverse opleidingsmogelijkheden en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Flexibel Contract: Een contract van onbepaalde duur, afgestemd op jouw behoeften, met zowel voltijdse als deeltijdse mogelijkheden. Flexibiliteit is ons tweede naamwoord (naast 'boekhouding', natuurlijk).

Competitief Salaris: Word beloond met een competitief salaris en extralegale voordelen die in lijn zijn met jouw kennis en ervaring

Goede Work-Life Balance: Streven naar een gezonde balans tussen werk en privé, met op termijn de optie voor enkele dagen telewerk. Omdat zelfs boekhouders soms behoefte hebben aan een 'werk-in-pyjamadag'.

Jouw Profiel

 

Ervaring: Enkele jaren ervaring in een boekhoud- of accountantskantoor.

 

Zelfstandigheid: Je kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid voor jouw taken. Een talent voor het balanceren van cijfers en grappen is een pluspunt.

 

Nauwkeurigheid: Jouw oog voor detail zorgt voor nauwkeurigheid in elk aspect van het werk.

 

IT Vaardigheden: Vlotte IT-skills, met bij voorkeur een goede kennis van Excel.

 

Prioriteiten stellen: Je kunt prioriteiten stellen, zelfs op drukke momenten, en blijft kalm onder druk. Lachen is immers de beste stressverlichting.

Contact

Word jij onze nieuwe collega? Stuur je motivatiebrief en CV naar evi@kadrub.be en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page